Restaurants met Texels lamsvlees

Restaurant Catharinahoeve


Van boerderij tot restaurant

In onze boerderij uit 1684 serveren wij een uitgebreide menukaart met Texelse specialiteiten waaronder echt Texels lamsvlees voor een betaalbare prijs. Wees welkom voor de lunch, koffie met een appeltaart, een hapje en een drankje en een volledig diner. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in onze binnen- en buitenspeeltuin. Warm op bij de openhaard na een wandeling in het naastgelegen bos of geniet van de zon op ons terras. Tijd om weeer naar huis te gaan? Kom bij ons de vakantie afsluiten met een lekker diner. Ga met ons mee terug in de tijd en beleef de Texelse traditie

Open website

Grand Hotel Opduin


Restaurant Opduin in De Koog op Texel

Chef's table U hoeft de voorgerechten niet meer vooraf te kiezen. De koksbrigade maakt en serveert iedere avond direct vanuit de keuken een uitgebreide selectie van vaste klassiekers en dagelijks wisselende seizoensgerechtjes. We nodigen u uit zelf uw favoriete gerechten te gaan halen en gewoon lekker alles te proberen wat het eiland te bieden heeft. Eilandproducten Texel neemt eten serieus. Ook hier geldt dat aandacht en geduld prachtige producten opleveren. Uiteraard het wereldberoemde lamsvlees, maar ook volledig antibioticavrije varkens, limousin runderen, zuivel, wijn, eieren, bijzondere groenten, asperges, bier, veel spartelverse vis, sappig fruit en bessen en kruiden uit de vrije natuur.

Open website

Over ons

Behoud van schapen/lammeren in de weiden, op de dijken en in de natuurgebiedenā€¯ voor een duurzame bijdrage aan landschapsbeheer en toerisme. Sinds 2019 met 80% van de schapenhouders al lid.

Links

Schapeneilandtexel.nl